Αναζήτηση στα blogs      Κατάλογος όλων των blogs  |  Παρατηρήσεις για το CapitalBlogs.gr  
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Σας καλοσωρίζουμε στο CapitalBlogs.gr

Η χρήση της υπηρεσίας CapitalBlogs παρέχεται σε όλα τα μέλη του Capital.gr, που επιθυμούν να έχουν το δικό τους ιστολόγιο (blog). Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να αναρτούν το περιεχόμενο που επιθυμούν χωρίς λογοκρισία. Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις πράξεις που διενεργούνται με τη χρήση του κωδικού του. Ο χρήστης υποχρεούται να μην χρησιμοποιεί την υπηρεσία για παράνομους ή ανήθικους σκοπούς. H Capital.gr Α.Ε. δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο που αναρτούν οι χρήστες. Oι εκφραζόμενες απόψεις των χρηστών απηχούν τις προσωπικές τους απόψεις και μόνο.

Το Capital.gr διατηρεί το δικαίωμα να επέμβει και να διαγράψει τμήμα άρθρου, άρθρο ή ολόκληρο blog εφόσον το αντίστοιχο περιεχόμενο έρχεται σε αντίθεση με το νόμο ή τις ηθικές αξίες. Ως τέτοιο περιεχόμενο ενδεικτικά αναφέρεται:
  • Πορνογραφία και χυδαιότητα
  • Παιδεραστία, αιμομιξία
  • Ρατσιστικό και συναφές περιεχόμενο: Απαγορεύεται η δημοσίευση περιεχομένου που καλλιεργεί το μίσος προς ορισμένες κοινωνικές ομάδες με βάση τη φυλή ή την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, την αναπηρία, το φύλο, την ηλικία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό κ.α.
  • Βίαιο περιεχόμενο: Απαγορεύεται η δημοσίευση εκ μέρους των χρηστών άμεσων απειλών βίας που στρέφονται κατά ατόμων ή κοινωνικών ομάδων
  • Οικειοποίηση ταυτότητας τρίτου: Δεν επιτρέπεται η οικειοποίηση της ταυτότητας τρίτου μέσω των υπηρεσιών μας με τρόπο που να αποσκοπεί, να εξαπατά ή να προκαλεί σύγχυση σε άλλους χρήστες
  • Παράνομη χρήση υπηρεσιών: Ο χρήστης απαγορεύεται να χρησιμοποιεί το blog και άλλες υπηρεσίες της ιστοσελίδας για αθέμιτο σκοπό ή για την προώθηση επικίνδυνων και παράνομων δραστηριοτήτων ή την δημοσιοποίηση απόρρητων στοιχείων και στοιχείων του ιδιωτικού βίου.
Το Capital.gr διατηρεί ρητώς το δικαίωμα προβάλλει τα λογότυπά του ή διαφημιστικά μηνύματα σε όλες ανεξαιρέτως τις σελίδες της υπηρεσίας.

Η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας του Capital.gr προϋποθέτει ότι αποδέχεστε όλους τους όρους χρήσης του Capital.gr.


Όροι χρήσης Powered by www.capitalblogs.gr