ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ (email επικοινωνίας: thetradingstrategist@yahoo.com)
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι πιστοποιημένος τύπου Δ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και Χρηματοοικονομικά σε Αγγλία και Γερμανία. Έχω εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως trader, risk manager και οικονομικός αναλυτής. Ασχολούμαι καθημερινά με τις αγορές τα τελευταία 15 χρόνια και έχω σειρά δημοσιεύσεων σε επενδυτικές ιστοσελίδες και περιοδικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία και επικοινωνία είμαι στη διάθεση σας στο e-mail: THETRADINGSTRATEGIST@YAHOO.COM
Σύνδεσμοι


Γενικός Δείκτης 7 Απριλίου 2015
433 αναγνώστες
Κυριακή, 5 Απριλίου 2015
10:18

Η ανοδική αντίδραση από τα χαμηλά Μαρτίου δεν έχει δυναμική ειδικά από τη στιγμή που ο τζίρος είναι ανύπαρκτος λόγω και των διακοπών του Πάσχα.

Το πολιτικό ρίσκο παραμένει και η αγορά αναμένει νεότερα στο θέμα της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας.

Η βραχυχρονια τάση είναι πλάγια, με την τιμή να διαπραγματεύεται μεταξύ 750 και 800 μονάδων τις 2 τελευταίες εβδομάδες.

Το εύρος αυτό είναι μεγάλο (περίπου 6% της τιμής) αλλά οπωσδήποτε η μεταβλητότητα έχει μειωθεί σε σύγκριση με τα επίπεδα Φεβρουαρίου-Μαρτίου. 

Οι 750 μονάδες προσφέρουν σημαντική στήριξη, που αν χαθεί θα φέρει στο προσκήνιο τις 725 μονάδες και έπειτα το χαμηλό 2,5 ετών στις 700 μονάδες.

Ανοδική διάσπαση και διατήρηση του 800 θα οδηγήσει σε τιμή-στόχο στις 875 μονάδες.

Η μεσοχρόνια τάση είναι καθοδική όσο ο δείκτης παραμένει χαμηλότερα από τις 800 μονάδες.

Η μακροχρόνια τάση είναι επίσης καθοδική, με σημείο αντιστροφής τις 1000 περίπου μονάδες.

 

Για αναλυτικότερη ενημέρωση & ανάλυση αγορών, μπείτε στα:

Globaltrader.gr

thetradingstrategist.wordpress.com

 

Αποποίηση ευθύνης: Το παρον blog δεν παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Το περιεχόμενο του blog εκφράζει προσωπικές απόψεις -βασισμένες σε τεχνική ανάλυση- και έχει εκπαιδευτικό κ επιμορφωτικό χαρακτήρα. Το περιεχόμενο του blog σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως προτροπή για το άνοιγμα, κλείσιμο ή διατήρηση θέσεων σε οποιαδήποτε κινητή αξία που διαπραγματεύεται σε οποιαδήποτε αγορά, οργανωμένη ή μη. Ουδεμία ευθύνη φέρω για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης από πλευράς των αναγνωστών ή άλλων τρίτων! Για την παροχή επενδυτικών συμβουλών απευθυνθείτε σε πιστοποιημένους επαγγελματίες που λειτουργούν νόμιμα. Για την αναδημοσίευση μέρους ή όλου του περιεχομένου του άρθρου παρακαλείστε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου, όπως και για οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτηση.

 

Σχετικές μετοχές:
FTSE ΓΔ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Τα άρθρα στο παρον blog εκφράζουν προσωπικές απόψεις και όχι επενδυτικές συμβουλές. Δε φέρω ευθύνη για τυχόν πράξεις από πλευράς των αναγνωστών ή τρίτων! Σχόλια και ανταλλαγή απόψεων είναι ευπρόσδεκτα.

The blog material does not constitute investment or trading advice. All opinions expressed in this blog are solely for information and educational purposes. I bear no responsibility for any actions made by third parties after reading the blog! Comments and exchange of ideas are very welcome.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις