ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ (email επικοινωνίας: thetradingstrategist@yahoo.com)
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι πιστοποιημένος τύπου Δ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και Χρηματοοικονομικά σε Αγγλία και Γερμανία. Έχω εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως trader, risk manager και οικονομικός αναλυτής. Ασχολούμαι καθημερινά με τις αγορές τα τελευταία 15 χρόνια και έχω σειρά δημοσιεύσεων σε επενδυτικές ιστοσελίδες και περιοδικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία και επικοινωνία είμαι στη διάθεση σας στο e-mail: THETRADINGSTRATEGIST@YAHOO.COM
Σύνδεσμοι


Γενικός Δεικτης 16 Μαρτίου 2015
436 αναγνώστες
Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015
10:32

Ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται σε έντονη πτωτική τάση έχοντας 6 διαδοχικά πτωτικά κλεισίματα.

Η εβδομάδα έκλεισε σε χαμηλό ενός μήνα, με απουσία τζίρου μάλιστα.

Η βραχυχρονια πτωτική τάση θα μπορούσε να αντιστραφεί μόνο με ένα κλείσιμο υψηλότερα από τις 825 μονάδες, δηλαδή περίπου 7% περίπου υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Η αγορά μπορεί να θεωρηθεί "υπερπωλημένη", αλλά η απουσία οποιασδήποτε ανοδικής αντίδρασης τις προηγούμενες ημέρες δείχνει την άπουσία αγοραστικού ενδιαφέροντος.

Επόμενος μεγάλος πτωτικός στόχος στις 750 (χαμηλό Φεβρουαρίου) όπου θα μπορούσε να υπάρξει κάποιας μορφής τεχνική αντίδραση.

Αν χαθεί και αυτή η στήριξη, ο ΓΔ θα αρχίσει να "βλέπει" το χαμηλό 2,5 ετών στις 700 μονάδες.

Οι πολιτικές εξελίξεις (διαπραγματεύσεις με δανειστές και τρόποι χρηματοδότησης ταμειακών αναγκών) μονοπωλούν το επενδυτικό ενδιαφέρον προκαλώντας αύξηση της μεταβλητότητας.

ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ ΤΑΣΗ: ΚΑΘΟΔΙΚΗ

ΜΕΣΟΧΡΟΝΙΑ ΤΑΣΗ: ΚΑΘΟΔΙΚΗ

Επίπεδα στήριξης: 750 - 725 - 700

Επίπεδα αντίστασης: 785 - 800 -815

Για αναλυτικότερη ενημέρωση & ανάλυση αγορών, μπείτε στα:

Globaltrader.gr

thetradingstrategist.wordpress.com

 

Αποποίηση ευθύνης: Το παρον blog δεν παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Το περιεχόμενο του blog εκφράζει προσωπικές απόψεις -βασισμένες σε τεχνική ανάλυση- και έχει εκπαιδευτικό κ επιμορφωτικό χαρακτήρα. Το περιεχόμενο του blog σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως προτροπή για το άνοιγμα, κλείσιμο ή διατήρηση θέσεων σε οποιαδήποτε κινητή αξία που διαπραγματεύεται σε οποιαδήποτε αγορά, οργανωμένη ή μη. Ουδεμία ευθύνη φέρω για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης από πλευράς των αναγνωστών ή άλλων τρίτων! Για την παροχή επενδυτικών συμβουλών απευθυνθείτε σε πιστοποιημένους επαγγελματίες που λειτουργούν νόμιμα. Για την αναδημοσίευση μέρους ή όλου του περιεχομένου του άρθρου παρακαλείστε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου, όπως και για οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτηση.

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Τα άρθρα στο παρον blog εκφράζουν προσωπικές απόψεις και όχι επενδυτικές συμβουλές. Δε φέρω ευθύνη για τυχόν πράξεις από πλευράς των αναγνωστών ή τρίτων! Σχόλια και ανταλλαγή απόψεων είναι ευπρόσδεκτα.

The blog material does not constitute investment or trading advice. All opinions expressed in this blog are solely for information and educational purposes. I bear no responsibility for any actions made by third parties after reading the blog! Comments and exchange of ideas are very welcome.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις