ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ (email επικοινωνίας: thetradingstrategist@yahoo.com)
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι πιστοποιημένος τύπου Δ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και Χρηματοοικονομικά σε Αγγλία και Γερμανία. Έχω εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως trader, risk manager και οικονομικός αναλυτής. Ασχολούμαι καθημερινά με τις αγορές τα τελευταία 15 χρόνια και έχω σειρά δημοσιεύσεων σε επενδυτικές ιστοσελίδες και περιοδικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία και επικοινωνία είμαι στη διάθεση σας στο e-mail: THETRADINGSTRATEGIST@YAHOO.COM
Σύνδεσμοι


ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ για Παρασκευή 28/11/2014 (Τεχνική Ανάλυση)
431 αναγνώστες
Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014
11:19

Πτώση -2,63% για το Γενικό Δείκτη του ΧΑΑ χθες και κλείσιμο κοντά στο χαμηλό της ημέρας, στις 951 μονάδες.

Η βραχυπρόθεσμη (ημερήσια) τάση είναι πλάγια όσο τουλάχιστον ο ΓΔ διατηρείται μεταξύ 930 και 980 μονάδων.

Τον τελευτάιο ένα μήνα ο ΓΔ διαπραγματεύεται σε οριζόντιο κανάλι μεταξύ των 850 και των 1.025 μονάδων, τηρώντας στάση αναμονής εν όψει των όποιων εξελίξεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο στη χώρα.

Σημαντικό στοιχείο η δυσκολία του Δείκτη να υπερβεί το ψυχολογικό όριο των 1.000 μονάδων καθώς και τα υψηλά του Οκτωβρίου.

Απομένει να δούμε αν οι προσπάθειες απομάκρυνσης του ΓΔ από τα χαμηλά Νοεμβρίου (870) και τα χαμηλά έτους (850) θα συνεχιστούν.

Οι όγκοι συναλλαγών παραμένουν σχετικά ισχνοί, κάτι το οποίο προβληματίζει.

Σημεία αντίστασης είναι οι 970, οι 990 και οι 1.010 μονάδες.

Σημεία στήριξης οι 940, οι 920 και οι 900 μονάδες.

Διάγραμμα Γενικού Δείκτη (ημερήσιο):

Για αναλυτικότερη ενημέρωση & ανάλυση αγορών, μπείτε στα:

Globaltrader.gr

thetradingstrategist.wordpress.com

 

Αποποίηση ευθύνης: Το παρον blog δεν παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Το περιεχόμενο του blog εκφράζει προσωπικές απόψεις -βασισμένες σε τεχνική ανάλυση- και έχει εκπαιδευτικό κ επιμορφωτικό χαρακτήρα. Το περιεχόμενο του blog σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως προτροπή για το άνοιγμα, κλείσιμο ή διατήρηση θέσεων σε οποιαδήποτε κινητή αξία που διαπραγματεύεται σε οποιαδήποτε αγορά, οργανωμένη ή μη. Ουδεμία ευθύνη φέρω για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης από πλευράς των αναγνωστών ή άλλων τρίτων! Για την παροχή επενδυτικών συμβουλών απευθυνθείτε σε πιστοποιημένους επαγγελματίες που λειτουργούν νόμιμα. Για την αναδημοσίευση μέρους ή όλου του περιεχομένου του άρθρου παρακαλείστε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου, όπως και για οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτηση.

 

Σχετικές μετοχές:
FTSE ΓΔ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Τα άρθρα στο παρον blog εκφράζουν προσωπικές απόψεις και όχι επενδυτικές συμβουλές. Δε φέρω ευθύνη για τυχόν πράξεις από πλευράς των αναγνωστών ή τρίτων! Σχόλια και ανταλλαγή απόψεων είναι ευπρόσδεκτα.

The blog material does not constitute investment or trading advice. All opinions expressed in this blog are solely for information and educational purposes. I bear no responsibility for any actions made by third parties after reading the blog! Comments and exchange of ideas are very welcome.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις