ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ (email επικοινωνίας: thetradingstrategist@yahoo.com)
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι πιστοποιημένος τύπου Δ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και Χρηματοοικονομικά σε Αγγλία και Γερμανία. Έχω εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως trader, risk manager και οικονομικός αναλυτής. Ασχολούμαι καθημερινά με τις αγορές τα τελευταία 15 χρόνια και έχω σειρά δημοσιεύσεων σε επενδυτικές ιστοσελίδες και περιοδικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία και επικοινωνία είμαι στη διάθεση σας στο e-mail: THETRADINGSTRATEGIST@YAHOO.COM
Σύνδεσμοι


FTSE-25 & Ελληνικές Μετοχές για Τρίτη 9/9/2014 (Τεχνική Ανάλυση)
463 αναγνώστες
Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014
10:29

Ουδέτερο κλείσιμο τη Δευτέρα για τον FTSE-25 κοντά στο υψηλό 1 μήνα.

Η ημερήσια τάση παραμένει θετική κάτι που ευνοεί τις αγοραστικές (long) θέσεις.

Σημαντικό το γεγονός ότι ο δείκτης βρίσκεται πάνω από τις αντιστάσεις στο 380/382 που δημιουργούσαν τα υψηλά Αυγούστου και οι οποίες αποτελούν πλέον επίπεδο στήριξης.

Επόμενος άμεσος ανοδικός στόχος είναι το υψηλό από τα τέλη Ιουλίου στις 390/392 μονάδες. Σε αυτό το επίπεδο λογικά θα εμφανιστούν πωλητές για κατοχύρωση κερδών.

Μία διάσπαση του επιπέδου των 390/392 θα δημιουργήσει περαιτέρω προϋποθέσεις ανόδου για τον 25-άρη, με άμεσο πλέον στόχο τις 400 μονάδες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχιστεί η ανοδική τάση είναι να μη χαθεί το επίπεδο των 382 μονάδων σε πρώτη φάση, των 382 μετά και των 370 μονάδων στη συνέχεια.

 

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 25ΑΡH (ημερήσιο):

 

Υπό το πρίσμα της τεχνικής ανάλυσης, η βραχυχρόνια (ημερήσια) εικόνα των επιμέρους τίτλων του 25-άρη είναι η εξής:

ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ: FTSE-25, ΜΙΓ, ΜΟΗ, ΜΠΕΛΑ, ΜΥΤΙΛ

 

ΠΤΩΤΙΚΗ ΤΑΣΗ: ΜΕΤΚ

 

ΑΝΑΜΟΝΗ: -

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα:

http://www.TheTradingStrategist.wordpress.com

http://Stocktwits.com/The_Trading_Strategist

http://www.GlobalTrader.gr

 

 

Αποποίηση ευθύνης: Το παρον blog δεν παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Το περιεχόμενο του blog εκφράζει προσωπικές απόψεις -βασισμένες σε τεχνική ανάλυση- και έχει εκπαιδευτικό κ επιμορφωτικό χαρακτήρα. Το περιεχόμενο του blog σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως προτροπή για το άνοιγμα, κλείσιμο ή διατήρηση θέσεων σε οποιαδήποτε κινητή αξία που διαπραγματεύεται σε οποιαδήποτε αγορά, οργανωμένη ή μη. Ουδεμία ευθύνη φέρω για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης από πλευράς των αναγνωστών ή άλλων τρίτων! Για την παροχή επενδυτικών συμβουλών απευθυνθείτε σε πιστοποιημένους επαγγελματίες που λειτουργούν νόμιμα. Για την αναδημοσίευση μέρους ή όλου του περιεχομένου του άρθρου παρακαλείστε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου, όπως και για οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτηση.

 

Σχετικές μετοχές:
FTSE ΜΕΤΚ ΜΠΕΛΑ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Τα άρθρα στο παρον blog εκφράζουν προσωπικές απόψεις και όχι επενδυτικές συμβουλές. Δε φέρω ευθύνη για τυχόν πράξεις από πλευράς των αναγνωστών ή τρίτων! Σχόλια και ανταλλαγή απόψεων είναι ευπρόσδεκτα.

The blog material does not constitute investment or trading advice. All opinions expressed in this blog are solely for information and educational purposes. I bear no responsibility for any actions made by third parties after reading the blog! Comments and exchange of ideas are very welcome.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις