ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ (email επικοινωνίας: thetradingstrategist@yahoo.com)
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι πιστοποιημένος τύπου Δ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και Χρηματοοικονομικά σε Αγγλία και Γερμανία. Έχω εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως trader, risk manager και οικονομικός αναλυτής. Ασχολούμαι καθημερινά με τις αγορές τα τελευταία 15 χρόνια και έχω σειρά δημοσιεύσεων σε επενδυτικές ιστοσελίδες και περιοδικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία και επικοινωνία είμαι στη διάθεση σας στο e-mail: THETRADINGSTRATEGIST@YAHOO.COM
Σύνδεσμοι


FTSE-25 Ελληνικές Μετοχές για Δευτέρα 8/9/2014 (Τεχνική Ανάλυση)
532 αναγνώστες
Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014
07:22

Δυνατό κλείσιμο για τον FTSE-25 και υψηλό 1 μήνα. Η ημερήσια τάση είναι θετική.

Στο κρίσιμο επίπεδο των 370 ολοκληρώθηκε η διόρθωση που υπήρξε εντός του ανοδικού κύματος που έχει ξεκινήσει στις 11/8 και στη συνέχεια υπερβλήθησαν οι αντιστάσεις στο 380 που δημιουργούσαν τα υψηλά Αυγούστου.

Επόμενος στόχος προς τα πάνω είναι το υψηλό από τα τέλη Ιουλίου, λίγο πάνω από τις 390 μονάδες. Σε αυτό το επίπεδο λογικά θα εμφανιστούν πωλητές για κατοχύρωση κερδών.  Μία διάσπαση αυτού του επιπέδου θα δημιουργήσει περαιτέρω προϋποθέσεις ανόδου για τον 25-άρη, με άμεσο πλέον στόχο τις 400 μονάδες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχιστεί η ανοδική τάση είναι να μη χαθεί το επίπεδο των 378 σε πρώτη φάση και των 370 μονάδων στη συνέχεια.

 

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 25ΑΡH (ημερήσιο):

 

Υπό το πρίσμα της τεχνικής ανάλυσης, η βραχυχρόνια (ημερήσια) εικόνα των επιμέρους τίτλων του 25-άρη είναι η εξής:

ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ: FTSE-25, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΛΠΕ, ΕΧΑΕ

 

ΠΤΩΤΙΚΗ ΤΑΣΗ: ΙΝΛΟΤ, ΜΕΤΚ

 

ΑΝΑΜΟΝΗ: -

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα:

http://www.TheTradingStrategist.wordpress.com

http://Stocktwits.com/The_Trading_Strategist

http://www.GlobalTrader.gr

 

 

Αποποίηση ευθύνης: Το παρον blog δεν παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Το περιεχόμενο του blog εκφράζει προσωπικές απόψεις -βασισμένες σε τεχνική ανάλυση- και έχει εκπαιδευτικό κ επιμορφωτικό χαρακτήρα. Το περιεχόμενο του blog σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως προτροπή για το άνοιγμα, κλείσιμο ή διατήρηση θέσεων σε οποιαδήποτε κινητή αξία που διαπραγματεύεται σε οποιαδήποτε αγορά, οργανωμένη ή μη. Ουδεμία ευθύνη φέρω για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης από πλευράς των αναγνωστών ή άλλων τρίτων! Για την παροχή επενδυτικών συμβουλών απευθυνθείτε σε πιστοποιημένους επαγγελματίες που λειτουργούν νόμιμα. Για την αναδημοσίευση μέρους ή όλου του περιεχομένου του άρθρου παρακαλείστε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου, όπως και για οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτηση.

 

 

Σχετικές μετοχές:
FTSE ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΕΛΠΕ ΕΧΑΕ ΙΝΛΟΤ ΜΕΤΚ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Τα άρθρα στο παρον blog εκφράζουν προσωπικές απόψεις και όχι επενδυτικές συμβουλές. Δε φέρω ευθύνη για τυχόν πράξεις από πλευράς των αναγνωστών ή τρίτων! Σχόλια και ανταλλαγή απόψεων είναι ευπρόσδεκτα.

The blog material does not constitute investment or trading advice. All opinions expressed in this blog are solely for information and educational purposes. I bear no responsibility for any actions made by third parties after reading the blog! Comments and exchange of ideas are very welcome.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις