ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ (email επικοινωνίας: thetradingstrategist@yahoo.com)
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι πιστοποιημένος τύπου Δ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και Χρηματοοικονομικά σε Αγγλία και Γερμανία. Έχω εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως trader, risk manager και οικονομικός αναλυτής. Ασχολούμαι καθημερινά με τις αγορές τα τελευταία 15 χρόνια και έχω σειρά δημοσιεύσεων σε επενδυτικές ιστοσελίδες και περιοδικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία και επικοινωνία είμαι στη διάθεση σας στο e-mail: THETRADINGSTRATEGIST@YAHOO.COM
Σύνδεσμοι


EUR/USD για Παρασκευή 5/9/2014 (Τεχνική Ανάλυση)
527 αναγνώστες
Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014
10:47

EUR/USD:

Ακόμη ένα νέο χαμηλό έτους για το Ευρώ μετά τη χθεσινή ομιλία & ανακοίνωση πολιτικής της ΕΚΤ.

Όπως γράψαμε στο τελευταίο μας άρθρο για την ισοτιμία EUR/USD, η αδυναμία της συνεχίζεται και οι τιμές-στόχοι 1.31 και 1.30 επιτεύχθηκαν χθες μέσα σε ελάχιστη ώρα.

Διατηρούμε τη μικρή θέση short καθώς δεν υπάρχει κανένας τεχνικός δείκτης τάσης που να μας προτρέπει να την κλείσουμε, όσο "υπερπωλημένη" και αν είναι η ισοτιμία.

Τη θέση μας θα κλείσουμε στο 1,3010 σε περίπτωση ανοδικής αντίδρασης τις επόμενες ημέρες.

Από τις άλλες ισοτιμίες διακρίνουμε την ισχύ του USD έναντι του JPY, καθώς και την αμείωτη πτωτική τάση της GBP που "μιμείται" σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις του EUR.

 

 

Διάγραμμα EUR/USD (εβδομαδιαίες μπάρες)

 

 

Οι παρακάτω ενδείξεις αφορούν σε trades με βραχυπρόθεσμο ορίζοντα διακράτησης:

ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ: USD/JPY

 

ΠΤΩΤΙΚΗ ΤΑΣΗ: EUR/USD, GBP/USD

 

ΠΛΑΓΙΑ ΤΑΣΗ: AUD/USD

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα:

http://www.TheTradingStrategist.Wordpress.com

http://Stocktwits.com/The_Trading_Strategist

http://www.GlobalTrader.gr

 

Αποποίηση ευθύνης: Το παρον blog δεν παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Το περιεχόμενο του blog εκφράζει προσωπικές απόψεις -βασισμένες σε τεχνική ανάλυση- και έχει εκπαιδευτικό κ επιμορφωτικό χαρακτήρα. Το περιεχόμενο του blog σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως προτροπή για το άνοιγμα, κλείσιμο ή διατήρηση θέσεων σε οποιαδήποτε κινητή αξία που διαπραγματεύεται σε οποιαδήποτε αγορά, οργανωμένη ή μη. Ουδεμία ευθύνη φέρω για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης από πλευράς των αναγνωστών ή άλλων τρίτων! Για την παροχή επενδυτικών συμβουλών απευθυνθείτε σε πιστοποιημένους επαγγελματίες που λειτουργούν νόμιμα.

 

Σχετικές μετοχές:
EURO USD
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Τα άρθρα στο παρον blog εκφράζουν προσωπικές απόψεις και όχι επενδυτικές συμβουλές. Δε φέρω ευθύνη για τυχόν πράξεις από πλευράς των αναγνωστών ή τρίτων! Σχόλια και ανταλλαγή απόψεων είναι ευπρόσδεκτα.

The blog material does not constitute investment or trading advice. All opinions expressed in this blog are solely for information and educational purposes. I bear no responsibility for any actions made by third parties after reading the blog! Comments and exchange of ideas are very welcome.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις