ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ (email επικοινωνίας: thetradingstrategist@yahoo.com)
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι πιστοποιημένος τύπου Δ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και Χρηματοοικονομικά σε Αγγλία και Γερμανία. Έχω εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως trader, risk manager και οικονομικός αναλυτής. Ασχολούμαι καθημερινά με τις αγορές τα τελευταία 15 χρόνια και έχω σειρά δημοσιεύσεων σε επενδυτικές ιστοσελίδες και περιοδικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία και επικοινωνία είμαι στη διάθεση σας στο e-mail: THETRADINGSTRATEGIST@YAHOO.COM
Σύνδεσμοι


EUR/USD για Παρασκευή 22/8/2014 (Τεχνική Ανάλυση)
515 αναγνώστες
Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014
17:42

EUR/USD:

Η ισοτιμία, όπως αναμέναμε, ξαναδοκίμασε και διέσπασε τα χαμηλά έτους στο 1,3330 και αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται σε νέα χαμηλά κάτω και από το 1,33.

Η θέση Short που εδώ και μέρες έχουμε ανοίξει βρίσκεται σε ισχύ με νέο Stop-loss στο 1,3350.

Μεγαλύτερος στόχος αυτού του πτωτικού κύματος που έχει ξεκινήσει από το 1,40 είναι το 1,32, όπου και αναμένουμε προσωπινά τουλάχιστον ανακοπή της παρούσας πτωτικής τάσης. 

Ένα ημερήσιο κλείσιμο άνω του 1,34 θα αλλάξει την τεχνική εικόνα στο ημερήσιο διάγραμμα και θα ανοίξει το δρόμο για μια ανοδική διορθωτική κίνηση μέχρι και το 1,35.

Η ισοτιμία, με εξαίρεση, την Τρίτη και την Τετάρτη, όταν και διέσπασε το 1,3350 χαρακτηρίζεται από έλλειψη μεταβλητότητας τις τελευταίες 3 εβδομάδες, κάτι που έχει περιορίσει τις ευκαιρίες για ενδοημερήσιο trading.

 

Διάγραμμα με ημερήσιες μπάρες

 

 

Οι παρακάτω ενδείξεις αφορούν σε trades με βραχυπρόθεσμο ορίζοντα διακράτησης:

ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ: USD/JPY

 

ΠΤΩΤΙΚΗ ΤΑΣΗ: EUR/USD, GBP/USD

 

ΑΝΑΜΟΝΗ: AUD/USD

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα:

http://www.TheTradingStrategist.Wordpress.com

http://Stocktwits.com/The_Trading_Strategist

http://www.GlobalTrader.gr

 

Αποποίηση ευθύνης: Το παρον blog δεν παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Το περιεχόμενο του blog εκφράζει προσωπικές απόψεις -βασισμένες σε τεχνική ανάλυση- και έχει εκπαιδευτικό κ επιμορφωτικό χαρακτήρα. Το περιεχόμενο του blog σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως προτροπή για το άνοιγμα, κλείσιμο ή διατήρηση θέσεων σε οποιαδήποτε κινητή αξία που διαπραγματεύεται σε οποιαδήποτε αγορά, οργανωμένη ή μη. Ουδεμία ευθύνη φέρω για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης από πλευράς των αναγνωστών ή άλλων τρίτων! Για την παροχή επενδυτικών συμβουλών απευθυνθείτε σε πιστοποιημένους επαγγελματίες που λειτουργούν νόμιμα.

 

 

Σχετικές μετοχές:
EURO USD
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Τα άρθρα στο παρον blog εκφράζουν προσωπικές απόψεις και όχι επενδυτικές συμβουλές. Δε φέρω ευθύνη για τυχόν πράξεις από πλευράς των αναγνωστών ή τρίτων! Σχόλια και ανταλλαγή απόψεων είναι ευπρόσδεκτα.

The blog material does not constitute investment or trading advice. All opinions expressed in this blog are solely for information and educational purposes. I bear no responsibility for any actions made by third parties after reading the blog! Comments and exchange of ideas are very welcome.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις