ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ (email επικοινωνίας: thetradingstrategist@yahoo.com)
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι πιστοποιημένος τύπου Δ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και Χρηματοοικονομικά σε Αγγλία και Γερμανία. Έχω εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως trader, risk manager και οικονομικός αναλυτής. Ασχολούμαι καθημερινά με τις αγορές τα τελευταία 15 χρόνια και έχω σειρά δημοσιεύσεων σε επενδυτικές ιστοσελίδες και περιοδικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία και επικοινωνία είμαι στη διάθεση σας στο e-mail: THETRADINGSTRATEGIST@YAHOO.COM
Σύνδεσμοι


S&P-500 για Τετάρτη 20/8/2014 (Αποτελέσματα Τεχνικής Ανάλυσης)
473 αναγνώστες
Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014
09:40

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ S&P-500:

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ-ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΨΗΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 0,5% ΠΙΟ ΨΗΛΑ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ S&P.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΩΝ 2.000 ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

H ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 1.960 ΜΟΝΑΔΕΣ.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα:

http://www.THETRADINGSTRATEGIST.WORDPRESS.COM

http://STOCKTWITS.COM/THE_TRADING_STRATEGIST

http://www.GLOBALTRADER.GR

 

Αποποίηση ευθύνης: Το παρον blog δεν παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Το περιεχόμενο του blog εκφράζει προσωπικές απόψεις -βασισμένες σε τεχνική ανάλυση- και έχει εκπαιδευτικό κ επιμορφωτικό χαρακτήρα. Το περιεχόμενο του blog σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως προτροπή για το άνοιγμα, κλείσιμο ή διατήρηση θέσεων σε οποιαδήποτε κινητή αξία που διαπραγματεύεται σε οποιαδήποτε αγορά, οργανωμένη ή μη. Ουδεμία ευθύνη φέρω για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης από πλευράς των αναγνωστών ή άλλων τρίτων! Για την παροχή επενδυτικών συμβουλών απευθυνθείτε σε πιστοποιημένους επαγγελματίες που λειτουργούν νόμιμα.

 

Σχετικές μετοχές:
DOW USD
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Τα άρθρα στο παρον blog εκφράζουν προσωπικές απόψεις και όχι επενδυτικές συμβουλές. Δε φέρω ευθύνη για τυχόν πράξεις από πλευράς των αναγνωστών ή τρίτων! Σχόλια και ανταλλαγή απόψεων είναι ευπρόσδεκτα.

The blog material does not constitute investment or trading advice. All opinions expressed in this blog are solely for information and educational purposes. I bear no responsibility for any actions made by third parties after reading the blog! Comments and exchange of ideas are very welcome.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις