ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ (email επικοινωνίας: thetradingstrategist@yahoo.com)
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι πιστοποιημένος τύπου Δ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και Χρηματοοικονομικά σε Αγγλία και Γερμανία. Έχω εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως trader, risk manager και οικονομικός αναλυτής. Ασχολούμαι καθημερινά με τις αγορές τα τελευταία 15 χρόνια και έχω σειρά δημοσιεύσεων σε επενδυτικές ιστοσελίδες και περιοδικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία και επικοινωνία είμαι στη διάθεση σας στο e-mail: THETRADINGSTRATEGIST@YAHOO.COM
Σύνδεσμοι


Ελληνικές Μετοχές - θέσεις για 8/11/2013
445 αναγνώστες
Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013
19:22

Αγορά: IΝΛΟΤ, ΜΠΕΛΑ, MΥΤΙΛ

Πώληση:  METK, MΙΓ

Αναμονή: MΟΗ


Ανάλυση της τάσης των παραπάνω μετοχών με βάση εργαλεία Τεχνικής Ανάλυσης. Το άρθρο εκφράζει προσωπικές απόψεις και όχι επενδυτικές συμβουλές. Ο γράφων δε φέρει ευθύνη για τυχόν πράξεις από πλευράς των αναγνωστών!

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ ΜΠΕΛΑ
Σχόλια

08/11 10:07  ZULUS
Η αποψη μου ειναι οτι η ΙΝΛΟΤ στα 2 ευρω ειναι πανακριβη,τα μοναδικα κερδοφορα εσοδα της προερχονταν ολα αυτα τα χρονια απο τον ΟΠΑΠ ,απο φετος τα εσοδα περιοριζονται τουλαχιστον -35% και μελλοντικα μπορει να χασει και την δουλεια με αποτελεσμα να μην εχει κερδη.
08/11 10:33  The trading strategist
Καλημέρα! Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Ίσως έχεις δίκιο και το σκεπτικό σου έχει λογική βάση, απλά η τεχνική εικόνα της μετοχής δε με παραπέμπει σε short, σε καμία περίπτωση. Ένα μεγάλο μέρος της ανόδου σίγουρα οφείλεται στο γενικό δείκτη και στα έξω που βρίσκονται σε πολυετή υψηλά και όχι στη μετοχή αυτή καθ εαυτή. Ας μείνουμε σε επικοινωνία παρακολουθώντας που θα πάει το πράγμα. Να είσαι καλά!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Τα άρθρα στο παρον blog εκφράζουν προσωπικές απόψεις και όχι επενδυτικές συμβουλές. Δε φέρω ευθύνη για τυχόν πράξεις από πλευράς των αναγνωστών ή τρίτων! Σχόλια και ανταλλαγή απόψεων είναι ευπρόσδεκτα.

The blog material does not constitute investment or trading advice. All opinions expressed in this blog are solely for information and educational purposes. I bear no responsibility for any actions made by third parties after reading the blog! Comments and exchange of ideas are very welcome.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις