ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ (email επικοινωνίας: thetradingstrategist@yahoo.com)
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι πιστοποιημένος τύπου Δ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και Χρηματοοικονομικά σε Αγγλία και Γερμανία. Έχω εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως trader, risk manager και οικονομικός αναλυτής. Ασχολούμαι καθημερινά με τις αγορές τα τελευταία 15 χρόνια και έχω σειρά δημοσιεύσεων σε επενδυτικές ιστοσελίδες και περιοδικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία και επικοινωνία είμαι στη διάθεση σας στο e-mail: THETRADINGSTRATEGIST@YAHOO.COM
Σύνδεσμοι


Greek stocks technical analysis for May 7 (part 2)
424 αναγνώστες
Τρίτη, 7 Μαΐου 2013
04:56

Buy: EXAE, EΛΠΕ, MΟΗ, MYTIΛ, ΦΦΓΚΡΠ

Sell: -

 

All opinions expressed in this blog do not constitute investment or trading advice. The blog writer bears no responsibility for any actions taken by third parties after reading the blog!

Σχόλια

07/05 05:15  TechTrader
Otan tis poulisoume ti nomisma tha paroume???
Se ti timi na tis agoraoume ??
ine kala edo??
Na tis kratisoume poli ???
H apla gia tin patrida re gamoto?

Kala kerdi naxete palikaria .
Leo palikaria giati iste pragmatika pou asxoliste me tis elinikes eteries.
07/05 11:25  The trading strategist
Να είσαι καλά φίλε μου. Νομίζω πως καταλαβαίνω το πνεύμα των ερωτήσεών σου. Οι ελληνικές μετοχές έχουν φάει πολύ κόσμο. Παρόλες τις αβεβαιότητες που υπάρχουν όμως θεωρώ ότι οι παραπάνω εταιρίες θα συνεχίσουν να παράγουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε εγχώριο ή διεθνές επίεπεδο. Η τεχνική ανάλυση όπως γνωρίζεις δεν εξετάζει σε τι νόμισμα θα αγοράζονται αύριο, απλά κοιτάει το διάγραμμα ή και χρησιμοποιεί κάποιους δείκτες για να βγάλει συμπεράσματα. Αυτό κάνω και εγώ. Το γεγονός ότι μου βγαίνουν σήμερα Buy δε σημαίνει ότι θα μου βγαίνουν έτσι για πάντα. Μπορεί σήμερα κιόλας να μου δείξει το σύστημα άλλη κατεύθυνση. Θα σας το γράψω. Επίσης το ότι γράφω για μια μετοχή δε σημαίνει ότι την έχω πάντα ο ίδιος. Απλά να βοηθησουμε προσπαθούμε. Από εκεί και πέρα ο καθένας μόνος του αποφασίζει. Σε ευχαριστώ για την ερώτηση και την αξιολόγηση. Καλό κουράγιο, Πέτρος
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Τα άρθρα στο παρον blog εκφράζουν προσωπικές απόψεις και όχι επενδυτικές συμβουλές. Δε φέρω ευθύνη για τυχόν πράξεις από πλευράς των αναγνωστών ή τρίτων! Σχόλια και ανταλλαγή απόψεων είναι ευπρόσδεκτα.

The blog material does not constitute investment or trading advice. All opinions expressed in this blog are solely for information and educational purposes. I bear no responsibility for any actions made by third parties after reading the blog! Comments and exchange of ideas are very welcome.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις