ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ (email επικοινωνίας: thetradingstrategist@yahoo.com)
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι πιστοποιημένος από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στην Παροχή Επενδυτικών Συμβουλών, στη Διαχείριση Χαρτοφυλακίου Πελατών και στην Εκπόνηση Αναλύσεων για Χρηματοπιστωτικά Μέσα και Εκδότες (πιστοποιητικά Τύπου Β, Γ και Δ). Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και Χρηματοοικονομικά στην Αγγλία και τη Γερμανία. Έχω εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως trader, risk manager και οικονομικός αναλυτής. Ασχολούμαι καθημερινά με τις αγορές τα τελευταία 15 χρόνια. Έχω σειρά δημοσιεύσεων σε επενδυτικές ιστοσελίδες και περιοδικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία και επικοινωνία είμαι στη διάθεση σας στο e-mail: THETRADINGSTRATEGIST@YAHOO.COM
Σύνδεσμοι


462 αναγνώστες
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
11:41

Η διετής ανοδική γραμμή τάσης του ΓΔ κρατά. Πιθανή διάσπαση της, πάντως, (τιμές < 780) θα σηματοδοτήσει διαγραμματικά ότι ξεκινά μία δυσκολότερη περίοδος για τον ΓΔ.

Ισχύει η πλήρης αποποίηση ευθύνης, καθώς το παραπάνω άρθρο έχει αμιγώς εκπαιδευτικό χαρακτήρα και δεν αποτελεί σύσταση για οπιαδήποτε επενδυτική κίνηση εκ μέρους των αναγνωστών ή οποιουδήποτε τρίτου!

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
1086 αναγνώστες
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018
14:05

Το άμεσο rebound του Γενικού Δείκτη από το επίπεδο στήριξης 50% Fibonacci στις 798 μονάδες έχει οδηγήσει στην αντίσταση των 821 (61,8% Fibonacci). Επόμενη αντίσταση στις 850 μονάδες, στήριξη στις 795.

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Αξιολογήστε το άρθρο 
1 ψήφος
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
315 αναγνώστες
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
15:05

Σε πλαγιοανοδικό κανάλι συνεχίζει την αναρρίχηση από τα δεκαετή χαμηλά του ο Γενικός Δείκτης.

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Αξιολογήστε το άρθρο 
1 ψήφος
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
559 αναγνώστες
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017
12:51

Το 2017 "φεύγει" για τον Γενικό Δείκτη με ελπίδες για το σχηματισμό bullish σχηματισμού "διπλού πυθμένα" στο μακροχρόνια γράφημα (περιοχή 450 μον.) και με το ΓΔ να "μάχεται" πλέον με τις μακροπρόθεσμες αντιστάσεις Fibonacci στα επίπεδα των 800 και 900 μονάδων.

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Αξιολογήστε το άρθρο 
1 ψήφος
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
153 αναγνώστες
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017
15:41

Μάχη με την ανοδική γραμμή τάσης για τον Γενικό Δείκτη

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Αξιολογήστε το άρθρο 
1 ψήφος
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 230123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
Τα άρθρα στο παρον blog εκφράζουν προσωπικές απόψεις και όχι επενδυτικές συμβουλές. Δε φέρω ευθύνη για τυχόν πράξεις από πλευράς των αναγνωστών ή τρίτων! Σχόλια και ανταλλαγή απόψεων είναι ευπρόσδεκτα.

The blog material does not constitute investment or trading advice. All opinions expressed in this blog are solely for information and educational purposes. I bear no responsibility for any actions made by third parties after reading the blog! Comments and exchange of ideas are very welcome.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις